HOOGLANDERVEEN - Het honderdjarige VV Nunspeet heeft ook na drie wedstrijden nog altijd een honderd procent score. Zaterdag wist de ploeg van trainer Werner Pluim in de uitwedstrijd bij Hooglanderveen met 0-2 te zegevieren.

Beide treffers werden al voor de rust gemaakt, maar dat was nadat Emiel Goud al vroegtijdig met een blessure was uitgevallen. Andrew Galea opende na een dik half uur de score vanuit de rebound nadat de keeper van Hooglanderveen een vrije trap van Adi Draganovic niet onder controle kreeg. Op slag van rust wist Joep banse de 0-2 te scoren met een magistraal afstandsschot.

Na de pauze probeerde Hooglanderveen nog wel de bakens te verzetten, maar keeper Jardi Niebeek kwam nooit echt in de problemen.

Na drie wedstrijden deelt Nunspeet de koppositie met Roda '46 dat ook negen uit drie heeft. Ook VRC is nog zonder puntenverlies, maar speelde pas twee wedstrijden. laatstgenoemde ploeg is komende zaterdag de tegenstander op De Wiltsangh.